לפתוח שולחן ברודוס
27/3/18
לאוהבי החיים הטובים, האוכל, הטיולים ויוון, לחברת ‘סטודיו אוכל’ יש הצעה עבורכם המשלבת את כל אלו לנופש קולינרי לארבעה ימים במקום היפה ביותר ברודוס, לא צריך לעשות כלום, הכל משולם, מאורגן ותפור מראש, צריך רק להרשם ולהגיע…
סטודיו אוכל CULINATY ART קיים כשלוש שנים, ונוצר משיתוף פעולה פורה במיוחד של היזם והמארח אביחי פחימה והשף עידן יקיר, שאמון על הצד הקולינרי, ביחד הם מארחים בסטודיו בבוסתן גלילי ערבי פודי’ז, מפיקים ארוחות קונספט פרטיות ועסקיות.
האי רודוס עבור אביחי הוא יעד משמעותי בחמש שנים אחרונות לצורך עבודה וחופשות, וכשהגה את הרעיון של סדנת אוכל יווני, רודוס היה היעד הטבעי. הוא מתאר את התהליך שהביא אותו לכך:
“אחרי 5 שנים ברודוס שהייתה כמו בית שני בשבילי, הבנתי כמה הישראלים מפספסים את רודוס האמיתית, רודוס של הקולינריה, רודוס של החיים הטובים והפשוטים באמת ויותר מהכול את האנשים שעושים את רודוס מיוחדת יותר מכול איי יוון”.
מה יהיה בנופש הקולינרי?
ארוחת בוקר מפנקת מידי יום, סיורים מענינים למקומות שאליהם לא מגיעים תיירים, הטברנות הטובות ביותר וביקור בבתיהם האותנטיים של היצרנים, כמו: סדנת אפיית לחם אותנטי בטאבון עצים מיוחד, ביקור בבית בו מכינים דבש בייתי, ביקור וארוחה בביתה של יווניה ‘היפית’ שמבשלת בישול מגידולים מקומיים עונתיים, סיור ביקבי בוטיק קטנים, השתתפות בתהליך ייצור גבינות אצל משפחה המגדלת עיזים, סדנת הכנת “מלאקוני” – הקינוח היווני המסורתי המתבסס על שומשום ודבש, אצל יצרן שפיתח את המתכון ל 8 טעמים שונים. חווית שמן זית ועוד.
בכל ערב תהיה סדנת בישול שונה, גם על ידי מבשלת מקומית, לארוחת ערב משותפת עם הרבה אוזו.
בנוסף, יום שיט ביאכטה פרטית לאיים סביב רודוס.
האירוח בוילה מפוארת בחדרים פרטיים, עם בריכה מול חוף פרטי השייכת לאבי נקש, הבעלים של חברת ארקיע.
הנופש הקולינרי המושקע כולל פינוקים לרוב, רכבים צמודים ואפילו יום חופשי לטיול בלינדוס המהממת.
הנופש הקולינרי מיועד לקבוצות עד 12 אנשים בלבד
. 07/06 – 03/06 – נותרו 8 מקומות
14/06 – 10/06 – נותרו 6 מקומות
מה צריך יותר מזה? לי זה נשמע מושלם. לפרטים ולהרשמה פה ואצל אביחי 054-4449336
Facebook Comments